Bordbestilling

Bordbestilling


Hos Karmaman holder vi så meget af konceptet uden bordbestilling.
Det giver bare en god atmosfære at naboer, venner og bekendte bare dumper ind fra gaden til lidt aftensmad og skulle der ikke lige være et bord, så napper man et glas vin eller en cocktails mens man venter.
Nogle af vores besøgende har det dog svært med dette og det gør dem utrygge hvis de ikke har et bord. Derfor har vi indført at du kan bestille bord mellem kl. 17.00 og 18.30 op til 10 personer og så er alle glade.

Tryk her for bordbestilling

Alt i alt vi bryder os ikke om maskine restaurant med dobbelt seat, hvor du skal spise på tid. så ved os må du blive siddende til du er den sidste gæst og bliver smidt ud.

Hvis du er over 10 personer eller et arrangement der ønsker at leje spisehuset kan dette også lade sig gøre, ved at skrive til kontakt@karmaman.dk og du kan læse nærmere her selskaber og arrangementer