Erfaring bag karmaman

Erfaring bag karmaman

Karmaman er startet af Claus Jørgensen uddannet kok og bestrider stort set alt inden for Hotel & Restaurationsbranchen

Titel Kogemand uden portefølge

Uddannelse Kok

2014 – Karmaman Foodmarket, konceptudvikler og daglig leder

2004 – Villavanvid, konceptudvikler og daglig leder

2009 – 2012 Erhvervskolen af 2010, Social økonomisk skole for unge med et særligt behov,
Konceptudvikler og medarbejder

2008 – 2009 Københavns kommunes skolemad projekt, Konceptudvikler og køkkenchef

2006 – 2008 Tisvildeleje Strandhotel, Forpagter & Konceptudvikler

2001 – 2008 Helenekilde Badehotel, Forpagter og altmuligmand

2000 – 2001 Accor Hotels Forpagter af køkkenerne på Hotel Plaza, Richmond og Mercur

2000 – 2001 Arkitektens mave Frokost catering, Drift chef

2000 – 2001 Berlingske tidende, Madskribent

1999 – 2001 Restaurant Tyven, kokken, hans kone og hendes elsker, Ejer og Chef de cuisine

1998 – 1999 Restaurant Base camp Køkkenchef og koncept medudvikler

1997 – 1998 Restaurant Formel Køkkenchef og koncept medudvikler

1996 – 2001 Mindship Canteena, Kulturby 1996 Souschef

1995 – 1996 Restaurant Olsen Køkkenchef og koncept medudvikler

1991 – 1995 Restaurant Victor, grå brdr, torv 21 samt Boserups kærlighed, Kokkeelev