Købmand

Købmand

Karmaman skal med tiden gerne blive til et sted hvor du kan det hele i et rum og på den måde vil det skabe mere tid og overskud til den enkelte. Nogen vil sige, det er der sgu da ikke noget nyt i, jo det er der for vi gør det i nogle varme rammer med et hjerteligt smil.

Karmaman food market er i progres og vi regner med at have det fulde varesortiment inden for et år, men vi har lige 3 modstandere vi skal op i mod først.

Dog er vores største modstander i virkeligheden os selv, da vores vare skal leve op til 3 krav, økologisk eller bæredygtigt, til en pris som vores kunder vil købe, og så skal designet være i orden. Og disse vare gror ikke på træerne.

De andre modstandere er i virkeligheden også producenterne selv, da de hellere vil være handle med de store supermarkeds kæder som ikke laver anden end at presse deres priser.

Når vi så vender snuden mod udlandet og finder et fedt produkt, ja så er svaret typisk at vi kan købe varerne ved deres Danske agent. Agenten har dog typisk en avance på mellem 30 og 50 % og så hænger det ikke samme vores politik der der siger højere priser til producenterne og lavere priser til forbrugerne.